E. bordercollienarttu

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Elly

E. bordercollienarttu

Viesti Kirjoittaja Elly »

Omat nartut ei ihan hotsittanut(paitsi yksi, mutta kestäis ikuisuus ennen kuin se olisi valmis).. Etsin siis Ripille, Akbra But You Look Amazing tyttökaveria. Rippi on black bi, ihan mukavasti kisannut (BH TK4 vTVA RH-E RH-F A VK1 EK1 IPO1 vAVA) Ennen pentuetta Rippi kisattaisiin vielä ainakin paimennusvalioksi. Sukua Ripiltä löytyy ihan mukavasti, narttu ei saa olla evm sukuinen tai yksipolvinen, mieluiten joku mehevä vanha suku :D Oikeastaan muita erityisvaatimuksia nartulla ei ole, jotakin kisautusta olisi hyvä olla. Sukupuu ei tietenkään saa olla samannäköinen!

Ripin pentue tulisi todennäköisesti syntymään loppukesästä, ehkä jopa vähän aikaisemmin. Jos vapaaehtoisia ei ilmesty, niin varmaan odottelen oman narttuni valmistumista, mutta mieluiten käyttäisin jotakin muuta koirulia.

// Pentue syntyy Barylon'sin nimiin :)
Elly

Re: E. bordercollienarttu

Viesti Kirjoittaja Elly »

Joku?? Ei suvun nyt mikään extra wanha tarvi olla, jos se on syynä ;)
Avatar
Kendra
Höpsö veitikka
Viestit: 5889
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 1:19 pm

Re: E. bordercollienarttu

Viesti Kirjoittaja Kendra »

Flipin saa jos vaan kelpaa. Voin heittää sille jotkut nätit käyttökuvat.
  • It really doesn't matter if you're wrong or if you're right
    'Cause once you get the teeth in, nothing really fights
    Except for me, I do it like I got nothing to lose
Elly

Re: E. bordercollienarttu

Viesti Kirjoittaja Elly »

Flip kelpaa mainiosti! :) Jos jotkut kuvat sille saisit niin se on aina parempi :D Väsäilen pentuetopan lähiaikoina. Tahdotko pennun ja onko Flipillä vielä joitakin tavoitteita joita tahdot? Rippi tosiaan kisataan vielä paikkuvalioksi.
Vastaa Viestiin