Sivu 1/1

Virtuaaliset paimennuslaatuarvostelut

Lähetetty: Ti Syys 19, 2023 6:36 pm
Kirjoittaja DeeHukka
VPKK ottaa testiin virtuaaliset paimennuslaatuarvostelut! Tarjolla olisi laatiksia sekä perinteistä paimennusta että ASCA-paimennusta kisanneille, ja lisäksi myös leikkimielisemmät arvostelut pienille paimenpennuille. Tällä hetkellä ilmoittautuminen toimii jonotussysteemillä, mutta jos osallistujia tulee jossain kohtaa enemmän niin saattaa vaihtua myös kuukausittaisiin tilaisuuksiin.

Otan ehdottomasti vastaan palautetta pisteytyksestä niin ennen ensimmäisiä arvosteluja kuin niiden jälkeenkin. Toiveissa olisikin, että näistä olisi mahdollisimman monelle iloa ja käyttöä, joten mielellään kuulen muidenkin mielipiteitä laatuarvosteluiden toimivuudesta :)

Joka tapauksessa tervetuloa kaikille laatuarvosteluihin vaikka saman tien!

VPKY:n laatuarvostelu
VPKY:n pentuarvostelu
VASCPL:n laatuarvostelu
VASCPL:n pentuarvostelu

Re: Virtuaaliset paimennuslaatuarvostelut

Lähetetty: Ke Loka 18, 2023 7:50 pm
Kirjoittaja DeeHukka
Nostellaanpa tätä! Muutamat ensimmäiset paimenpennut on palkittu sekä VPKY:n että VASCPL:n puolella, ja jono on toistaiseksi pysynyt aina melko lyhkäisenä. Kaikki mukaan vaan, tai jos joku pisteytyksessä tuntuu haittaavan, niin otan mielelläni palautetta vastaan!

Re: Virtuaaliset paimennuslaatuarvostelut

Lähetetty: Ke Marras 08, 2023 10:11 pm
Kirjoittaja DeeHukka
Pisteytystä hieman muokattu kaikista laatuarvosteluista! vPKY ja vAPVA -valionarvojen ei enää tarvitse löytyä VPKY:n ja VASCPL:n valiolistoilta, jotta niistä saisi laatuarvosteluissa pisteet. Lisäksi VPKY- ja VASCPL-laatiksissa laskettu kakkospalkinnon pisterajaa viidellä pisteellä.

Tällä hetkellä suvuttomankin koiran olisi mahdollista saada laatuarvostelusta kolmospalkinto jo tyydyttävällä rakennekuvalla, valionarvolla kyseisestä lajista sekä kahdella jälkeläisellä, joilla on myös valionarvot.

Re: Virtuaaliset paimennuslaatuarvostelut

Lähetetty: To Joulu 21, 2023 3:21 pm
Kirjoittaja DeeHukka
VPKY:n laatuarvostelun osoite muuttui ja sivujen pitäisi olla nyt selkeämmät ja helppolukuisemmat! Sama on suunnitteilla myös VASCPL-laatuarvostelulle sekä pentulaatiksille. Nyt on myös kuusi ensimmäistä koiraa palkittu VPKY-III palkinnoilla :)