Groenendael uros haussa (löydetty!)

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Lukittu
Miira
Niska jäykkä kuin Chuck Norrisin hauislihakset
Viestit: 557
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 1:09 pm
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Groenendael uros haussa (löydetty!)

Viesti Kirjoittaja Miira »

Eli etsiskelen Copelin B-pentueelle isää. Toivon, että koiralla ei olisi kamalasti sukua (kaksi polvea olisi maksimi). Näyttelyistä vähintään EH ja käyttöpuolelta jotain tuloksia. Ainakin BH suoritettuna ja toivon mukaan jokin koulutunnuskin. Ei ole pahitteeksi, jos koiralla on paimennuksesta, tokosta, koiratanssista tai agilitystä tuloksia.

Emä olisi suvuton narttuni Hilarity's Bed of Roses "Iira", jonka sivuilta voi katsoa enemmän kisatuloksia. Tarkoitus on vielä ennen pentuetta ainakin paimennusvalioksi pyrkiä ja hankkia JK3 tulos.

Nyt on teidän vuoronne, komean groenendaeluroksen omistajat <;
and you can tell me all your thoughts about the stars that fill the moonlight skies
chessy
Alkupalat
Viestit: 27
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 4:07 pm
Viesti:

Re: Groenendael uros haussa

Viesti Kirjoittaja chessy »

Heippa!

Tässä oli yksi ehdokas, tosin tuo suku juttu nyt ei aivan täyty, koska herralta löytyy sitä hieman enemmän, mutta esittelempä pojan kuitenkin. Herra on nimeltään Mastermind's Family Jewels alias Jewe. Suvusta nyt voisi sanoa sen verran (vaikken sen asiantuntija olekaan), että käsittääkseni Jewen isän puolen suku isästä taaksepäin on evm. Jewen emän puolen suku on olemassa / joskus ollut olemassa. Jewen eee. Aikapommin Marqueritesta taaksepäin menevä sukuhaara on myös evm. Sitten itse koiraan. Jewe on perusluonteeltaan iloinen, energinen ja työtäpelkäämätön, aina valmis partiolainen eli siis perus belgialainen! Jälkeläisiä herralla ei vielä ole, eikä ole tarkoitus, että niitä kovin paljon tulisikaan (max. 1- 2 pentuetta, jotka ovat suht. pieniä).

Käyttöpuolella herra on suorittanut hyväksytysti BH-kokeen, paimennuksen perusradan ja vepen soven. Lisäksi Jewellä on hausta koulutustunnus HK2 ja oikeus siis kilpailla voittajaluokassa. (Voittajaluokassa Jewellä löytyy HK3 tuloksella voi3.) Tarkoitus olisi tätä poikaa kisauttaa aina käyttövalioksi haun saralla asti (tietysti jos ehditään ennen pentuetta niin sehän olisi aina vaan parempi). Myös muissa lajeissa on tarkoitus alkaa kilpailemaan aktiivisemmin nyt kun palasin tauolta. Esim vesipelastusta olen ajatellut nyt alkaa kilpailemaan Jewen kanssa enemmän. Näyttelyiden saralla Jeweltä löytyy eriä ja eh:ta, useita luokkasijoituksia ja jokusia pu- sijoituksia. Onpa herra ollut kerran VSP ja saanut ruotsin sertinkin. Lisää pojasta löydät sen omilta sivuilta ja kerron myös itse mielelläni lisää mikäli jäi jotain kysyttävää.
Chessy aka Cassandra
Furious BD
Yazzy's

~Koira, ystäväsi, suojelijasi~
Miira
Niska jäykkä kuin Chuck Norrisin hauislihakset
Viestit: 557
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 1:09 pm
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Groenendael uros haussa

Viesti Kirjoittaja Miira »

Jewe on kyllä todella komea herra ja sukukaan ei niin haittaa, jos isän puolelta kerran löytyy melkein vain evm- sukua. Iirahan kuitenkin on kokonaan evm-sukuinen <: Mielelläni käyttäisin Jewea, ja pentueeseenhan on vielä aikaa ainakin kuukausi, niin ehditte kyllä kisata ihan rauhassa vielä. Lähettelen yksityistä sinulle asiasta <;
and you can tell me all your thoughts about the stars that fill the moonlight skies
Lukittu