Mittelspitz urosta etsitään

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Maphe
Le-ppä-ker-ttu
Viestit: 120
Liittynyt: To Heinä 03, 2008 1:56 pm
Paikkakunta: Metsässä

Mittelspitz urosta etsitään

Viesti Kirjoittaja Maphe »

Kennel Anyonessa asusteleva mittelspitz narttu vCAW-08 Fidelity's Last Chance, tutummin Chan, etsii itselleen sulhoa. Sulholla ei tarvitse olla meriittejä, mutta ainakin muutama kisa tulos olisi kiva, suvusta ei niin väliä, sillä Chanilla on äidin puolelta evm. sukua ja isän puolelta melko pitkälle sukua.

Chan on saanut näyttelystä 2xERI:n, yhden voittajatittelin (vCAW-08), sertin (CA) ja ollut VSP, TOKOssa ALO luokassa saavuttanut 2. II palkintoa ja agilityssä kisaa MINI II luokassa. Kisannut myös koiratanssissa ja flyballissa, BH-koetta yritetään suorittaa.

Lonkat: A/A
Polvet: 1:0
Kyynäret: 1:1
Silmät: OK

//agi hommaa edittasin
///tuloksia muokkailin.
Rakkaus on kermanvärinen kieritettynä kurassa.
Marika
Le-ppä-ker-ttu
Viestit: 124
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 11:07 pm
Paikkakunta: Orimattila
Viesti:

Re: Mittelspitz urosta etsitään

Viesti Kirjoittaja Marika »

No tuota noin, munhan oli tarkoitus teettää Chanin sisarella pentue Fidyn nimiin, ennen näitä nk. uusia tuulia; Fidy lopettaa, jätän muutaman koiran yksityisiksi tai sitten muutavat Pajupojan belgien suojiin, mutta mielelläni kuulen kasvattieni kuulumisia jatkossakin, Chanin kuulumisia olet ihailtavasti sinäkin ilmoitellut! :D

Voisin Jillyäni lainata, se olisi tullut Chanin sisarenkin pentujen isäksi. EVM-suku siis takana. Mutta siis tahtoisin Chanille ensin reippaasti enemmän tuloksia ennen pentuetta, mikäli vaan sopii? Sillä Jillyllähän on noita tuloksia aivan hirmuinen määrä (NLW-06 GERW-06 GBR & FIN & N & GER & LT & KANS MVA VV-07 LTW-07 GBRW-07 KREW-07 MV-07 vAVA). Ja monista maista yksi SERT -> 2 SERTiä riittää Jillyllä valioksi. Jollei sitten BH-koetta suoriteta, jonka myötä valioituisi saman tien kahdeksan maan valioksi.

Mutta Jilly olisi ainakin loistoisävaihtoehto. ;D
Maphe
Le-ppä-ker-ttu
Viestit: 120
Liittynyt: To Heinä 03, 2008 1:56 pm
Paikkakunta: Metsässä

Re: Mittelspitz urosta etsitään

Viesti Kirjoittaja Maphe »

Kyllä mä ajattelin lisää tuloksia yrittää hankkia ennen pentuetta ja BH-koe ainakin yritettäisiin suorittaa ennen sitä, olisi sitten ainakin yksi meriitti. Jilly on hieno uros, joka olisi hieno nähdä Chanin pentujen isänä.
Rakkaus on kermanvärinen kieritettynä kurassa.
Vastaa Viestiin