Toivomme että pennut pääsisivät pysyviin koteihin, joissa niille on tarpeeksi aikaa ja aktiviteettiä.
Kasvatuksestamme voi lukea lisää halutessaan täältä.
Jos olet kiinnostunut pennustamme, laita alle viestiä tulemaan. Olisi hyvä tietää minne pentu pääsisi, nähdä hieman sivu,- ja kisautusnäyttöä, sekä kuulla hieman tulevaisuudensuunnitelmista.
- KICKBLUE B-PENTUE (kultainennoutaja)

i. One Guns Shooting Star
BH JK3 HK3 vFIN KVA TK4 vFIN TVA NOU1 vFIN JVA vJM-08 vAM & vGBR & vRUS & vDK & vGER & vLT & vN & vFIN & vKRE & vNL & vIS & vSWE & vLUX & vEST & vKANS MVA vLTW-09 vDKW-09 vNW-09 vSWEW-10 vLUXW-10 vESTW-10 vAMW-10 vLTW-11 vMV-11 vNLW-11
e. Sixpence None The Richer
BH HK3 JK2 vFIN KVA TK2 NOU1 vFIN JVA vJM-08 vJM-09 vLT & vSWE & vDK & vBEL & vAM & vN & vLUX & vRUS & vKRE & vFIN & vGER & vIS & vEST & vFRA & vNL & vKANS MVA vJLTW-08 vJBELW-08 vJNW-08 vJDKW-08 vLUXW-09 vJLUXW-09 vDKW-09 vISV-10 vJISV-10 vJESTW-10 vAMW-10 vJFRAW-11 vNLW-11 vJNLW-11
Molemmat pentueen vanhemmista ovat täysin evm. sukuisia, eikä niiltä löydy aikaisempia pentueita.
VARAAJAT B-PENTUE [4/5]
Lania ja Mimmu - narttu - Kickblue - Kickblue Bahia Blanca
Camilla - narttu - Lasienkelin - Kickblue Blaze Of Glory
Shady - narttu - de la Dorado - Kickblue Baby Boomer
Nikke - narttu - Yksityiset - Kickblue Bull Fight Dance
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
- KICKBLUE C-PENTUE (sileäkarvainennoutaja)

i. Tomahawk Head Over Heels
BH HK3 JK3 vFIN KVA TK1 NOU1 vFIN JVA vJM-08 vKRE & vEST & vDK & vLT & vN & vFIN & vIS & vAM & vLUX & vFRA & vKANS MVA vKREW-08 vISV-10 vAMW-10 vFRAW-11
e. Ique Pases Buenas Noches
BH HK2 vAVA vFIN KVA
Pentueen isä on täysin evm. sukuinen, eikä siltä löydy aikaisempia pentueita. Pentueen emäksi olemme saaneet lainaksi Camillan nartun Fiian, jolla on evm. suku eikä siltä löydy aikaisempia pentueita.
VARAAJAT C-PENTUE [3/5]
Lania ja Mimmu - uros - Kickblue - Kickblue Cabo Novas
femm - narttu - Koruton - Kickbue Cover Girl
Shady - sukupuoli? - de la Dorado - Kickblue Crossroads Crime
- KICKBLUE C-PENTUE (sileäkarvainennoutaja)