welmu kirjoitti:Kiinnostus lopahti, olen pahoillani kasvattajat, ei näin pitänyt käydä, mutta kävi kuitenkin! Toivottavasti koirat löytävät hyvät kisaavat kodit.
welmu myy v-koiransa kauttani, syystä kun ei itse ehdi tätä topicia kytätä. Karvakoivet myydään kisaaviin koteihin, jossa olisi mielellään edes hieman kisanäyttöä oleviin koteihin. Mutta myös suuri innostus riittää! Vapaiden koirien kohdalla lukee -VAPAA! Sivujen tulisi olla kahden viikon jälkeen hyväksymisestä valmiit.
Marialle saa ettiä uuden kodin, jos ei löydy niin voi heittää bittiavaruuteen, mutta mieluusti mulle ilmoa sitten kun on selvillä, löyskö se uuden kodin vai mitä kävi.
Oh look - I'm opening my box of care! Oh wait - it's empty!
Otan Daamin itelleni ja etsin sille uuden kodin, kun sijoitus tyttö kyseessä ja toivoisin saavani sen vielä jatkossakin sijoitus sopimuksella jollekkin. :)
2013: VUODEN KASVATTAJA, RATAMESTARI & TUOMARI
2014: VUODEN KENNELINPITÄJÄ, POKAALIKAHMIJA & AKTIIVIKASVATTAJA
2015: VUODEN LIITONPITÄJÄ
2016: VUODEN KENNELINPITÄJÄ, RATAMESTARI, AKTIIVIKASVATTAJA & LIITONPITÄJÄ
2017: VUODEN POKAALIKAHMIJA, RATAMESTARI, ULKOASUNTEKIJÄ & AKTIIVIKÄVIJÄ
2018: VUODEN LIITONPITÄJÄ, PILKUNVIILAAJA & ULKOASUNTEKIJÄ
Tonin voin ottaa itelleni. Teen sille varmaan pelkästään muistosivut, mutta ilmoittelen, kun oon saanut sivut tehtyä. Lennin otan myös itselleni, mutta jos jotakuta kiinnostaa sijoitusbasenjiuros kuvilla niin mulle voi heittää yv:tä.
Uunoa mä en pysty ottaa ittelleni mielenkiinnon puutteen takia tällähetkellä, enkä samaisesta syystä pysty/jaksa myymäänkään sitä, joten sulle jää nyt tää myymisosuus, valitettavasti. Uusia sivuja mulle sitten vaikka yksärillä.